Selecteer een pagina
Ontmoetingspark Buiten!

13 maart 2024

Avond over levenstestament bij Ontmoetingspark Buiten!

PERSBERICHT | Op dinsdag 26 maart verzorgt notaris Van Dijk, van Van Dijk de Jongh notarissen uit Dronten, een informatieve avond over het levenstestament in het Theehuis van Ontmoetingspark Buiten!. Deze avond maakt deel uit van de reeks informatieve avonden in het kader van Gezondheid & Leefstijl.

Iedereen kent het ‘gewone’ testament wel. Het belang van een levenstestament heeft veel minder bekendheid, terwijl de meeste mensen tegelijkertijd zolang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk willen blijven. Wat is dan het verschil? In een gewoon testament is geregeld wat er ná overlijden met een nalatenschap moet gebeuren. Maar wat gebeurt er als je zélf tijdelijk of langdurig niet meer in staat bent om je eigen belangen te behartigen, door bijvoorbeeld een ongeluk, dementie, of een hersenbloeding? Als je ook dán zelf de regie wilt houden, kan een levenstestament daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Hoe?

Tijdens de informatieavond over het levenstestament wordt dat uitgelegd. Duidelijke communicatie met betrekking tot die eigen wensen is in geval het toverwoord. Net zoals het goed vast laten leggen daarvan.

De avond start op dinsdag maart om 19:30 uur in het Theehuis van Ontmoetingspark Buiten! aan de Dukdalf 2 en duurt tot 21.00 uur. Deelname is gratis; dit is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.
Gezien de beperkte ruimte in het Theehuis is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via mail: aanmelden@ontmoetingsparkbuiten.nl, of telefonisch: 06-23379970.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code