Selecteer een pagina
MDF en FlevoMeer Bibliotheek helpen jou met digitale belastingaangifte

13 maart 2024

Bijeenkomst Tips & Tricks belastingaangifte voor ouderen

PERSBERICHT | Inwoners die worstelen met het invullen van hun belastingaangifte krijgen ondersteuning vanuit het Informatiepunt Digitale Overheid, in samenwerking met de bibliotheek en Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland.

Raadsman
Deze ‘Tips & Tricks bij belastingaangifte’ is speciaal ontworpen voor ouderen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Maarten Bockting, sociaal raadsman bij MDF, zal tijdens de bijeenkomst waardevolle tips delen en mensen eventueel doorverwijzen voor individuele ondersteuning.

Bibliotheek
De bijeenkomst is op 20 maart op het Kennisplein van de FlevoMeer bibliotheek in Dronten. Vanaf 10:15 uur staat de koffie en thee klaar, de bijeenkomst gaat om 10:30 uur van start en om 11:15 uur wordt er afgesloten met de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Er zitten geen kosten aan deze bijeenkomst, maar wel graag vooraf aanmelden via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de Servicebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten: 088-008 70 40

Digitaal aangifte doen
Als je inhoudelijk advies wilt of hulp nodig hebt bij het invullen, dan staat MDF voor je klaar tijdens de inloopspreekuren op het Kennisplein. Elke dinsdag en vrijdag in maart en april, tussen 9:30 – 12:00 uur en tussen 13:00 uur en 15:30 uur, zit een deskundige van MDF klaar om je te helpen.

Over FlevoMeer Bibliotheek
FlevoMeer Bibliotheek werkt aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken én vaardig Flevoland. Het Informatiepunt Digitale Overheid is de helpdesk voor inwoners als het gaat om overheidszaken en digitale vragen.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code