Selecteer een pagina
Start Opgroeicafé bij de Dorpsboerderij

14 maart 2024

Start Opgroeicafé bij de Dorpsboerderij

PERSBERICHT | Het Opgroeicafé in Dronten is een plek waar jonge opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Het is iedere 2e en 4e dinsdag van de maand van 10:00 – 11:30 uur in de FlevoMeer Bibliotheek in Dronten. Het is bedoeld voor gezellige ontmoetingen in een ontspannen sfeer met een kopje koffie, thee en water/limonade voor de kinderen. Er is ook speelgoed aanwezig, zodat de kinderen (onderling) kunnen spelen, ontmoeten en groeien.

Vanwege het grote succes gaan wij vanaf maandag 18 maart ook een Opgroeicafé bij de Dorpsboerderij aan de Wisentweg opzetten. Er wonen veel opvoeders in Dronten-West. De Dorpsboerderij ligt op een geweldige locatie en heeft veel mogelijkheden. De aftrap hiervan vindt plaats op maandag 18 maart tussen 10:00 – 11:30 uur aan de Wisentweg 5A in Dronten. Aansluitend gaan we met 1 keer per maand op de maandagochtend van 10:00 – 11:30 uur door tot aan de zomer, met het enthousiaste idee om uit te breiden naar 2 keer per maand op de maandagochtend na de zomervakantie. Houd onze socials in de gaten voor data, tijden en locaties.

Je bent van harte welkom en de toegang is gratis! Dit wil je niet missen, jij komt toch ook? We hopen dat dit naast het bestaande Opgroeicafé in de FlevoMeer Bibliotheek, een mooie aanvulling en ontmoetingsplek mag worden voor jonge opvoeders!

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code