Selecteer een pagina
Studiekringen zoeken 2-3 deelnemers

14 maart 2024

Studiekringen zoeken 2-3 deelnemers

PERSBERICHT | Blijf als 50+er breed actief; Ontmoet naast of na je werk nieuwe mensen en blijf jezelf geestelijk uitdagen met een studiekring. Bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten zijn twee Studiekringen actief en er is ruimte voor een aantal nieuwe deelnemers.

Studiekring
Een studiekring is voor mensen die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis willen uitwisselen. Laat je vooral niet afschrikken door het woord ‘studie’, het is niet zo zwaar als het klinkt. In de praktijk ga je namelijk met elkaar in gesprek over zelfgekozen onderwerpen, eigen ervaringen of eigen inzichten. Een studiekring is een combinatie van ontmoeten, ervaringen delen en nieuws ontdekken. De bijeenkomsten kenmerken zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen.

Informatie
Studiekring “Polderkring” komt om de week op maandag bij elkaar om 14:00 uur. “Nieuwsgierig” komt om de week bijeen op vrijdag om 10:00 uur. Een bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. Voor de laatstgenoemde kring, op vrijdagochtend, gaat de voorkeur uit naar mannelijke deelnemers, gezien de groepssamenstelling.

Deelname is gratis en ook als je geen lid bent van de bibliotheek ben je van harte welkom! Vooraf aanmelden is gewenst. Dit kan via i.dix@flevomeerbibliotheek.nl, telefonisch op 008-088 07 40 of bij de servicebalie in de bibliotheek.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code