Selecteer een pagina
Matchpoint

15 maart 2024

Matchpoint zoekt baliemedewerkers

PERSBERICHT | Matchpoint Vrijwilligerswerk Dronten zoekt nieuwe baliemedewerkers. Taken zijn: het voeren van intakegesprekken met potentiele vrijwilligers, contact onderhouden met vrijwilligersorganisaties door onder andere werkbezoeken afleggen, administratieve verwerking van alle handelingen.

Werktijden zijn in overleg, minimaal twee ochtenden per week voor langere tijd. Je werkt in een gezellig team van vrijwilligers. Matchpoint bevindt zich in De Meerpaal en is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00-12.00 uur.

Spreekt jou dit aan?
Neem dan contact op met het Matchpoint Vrijwilligerswerk van Meerpaal in Dronten of loop even binnen, tel. 0321- 388 777 of e-mail: matchpointvrijwilligerswerk@meerpaal.nl. Het Matchpoint Vrijwilligerswerk is elke ochtend geopend van 9.00-12.00.

Foto: © Matchpoint Vrijwilligerswerk Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code