Selecteer een pagina
Popschool

15 maart 2024

Popschool Bandnight in De Meerpaal

PERSBERICHT | Donderdagavond 21 maart presenteren de bands van De Meerpaal Popschool zich tijdens de inmiddels traditionele bandnight in de Kleine Zaal van De Meerpaal. Iedereen is welkom om de bands aan te komen moedigen en te aanschouwen wat we aan muzikaal talent in huis hebben. De toegang is gratis.

Drie Meerpaal bands laten horen wat er in de Meerpaalstudio, waar de bands wekelijks repeteren, allemaal de revue is gepasseerd. Bij de optredens van The Postponers, The Soul Society en Active Reminder komen allerlei muziekstijlen voorbij, dus voor elk wat wils! Als je na dit muzikale geweld inspiratie hebt gekregen, kun je gelijk inschrijven voor deelname aan de popschool, waar je onder begeleiding van een professionele popmuzikant de kneepjes van het vak leert, en met je mede-bandleden werkt aan nummers die je leuk vindt.

De presentatie van de popschoolbands is tussen 19:00 en 20:15 uur. Meer informatie via popschool@meerpaal.nl

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code