Selecteer een pagina
Matchpoint zoekt Vrijwilliger Geldzaken

16 maart 2024

Matchpoint zoekt Vrijwilliger Geldzaken

PERSBERICHT | Matchpoint Vrijwilligerswerk Dronten zoekt een Vrijwilliger Geldzaken voor 8 uur per week. Wat zijn de taken? Het ordenen en bijhouden van de administratie, verstrekken van informatie en advies(rechten en plichten), hulp bij het invullen van formulieren, (leren)doornemen van binnengekomen post, (leren) zorgen dat betalingen worden verricht, meegaan naar relevante instanties aangaande financiën, signaleren van zaken die aandacht behoeven, verwijzen in overleg naar passende trajecten

Wat wordt er van je gevraagd? Goede communicatieve vaardigheden, heeft oog voor de mens, diens eigenheid en tempo, weet de weg in huishoudelijke administratie en kan hierin begeleiden, kan gestructureerd werken en structuur aanbrengen, weet eigen grenzen en grenzen werk te bewaken. Er is een interne training en je wordt persoonlijk begeleid.

Is dit jou op het lijf geschreven? Neem dan contact op met het Matchpoint Vrijwilligerswerk van Meerpaal in Dronten of loop even binnen, tel. 0321 388 777 of e-mail: matchpointvrijwilligerswerk@meerpaal.nl. Het Matchpoint Vrijwilligerswerk is elke ochtend geopend van 9.00-  12.00 uur en elke donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur.

Foto: © Matchpoint Vrijwilligerswerk Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code