Selecteer een pagina
Ledenvergadering Bedrijvenplatform bij Moelies

16 maart 2024

Video | Ledenavond Bedrijvenplatform bij Moellies

Dinsdagavond 12 maart was er een ledenavond van Bedrijvenplatform Gemeente Dronten bij Moellies aan het Havenplein in Dronten. Moellies wordt gerund door Agnes en Perry de Moel. Sinds de komst van het nieuwe winkelcentrum in het centrum van Dronten kun je bij Moellies terecht voor ontbijt, lunch en diner. Of heerlijke koffie met zelfgemaakte taart.

Perry vertelde het verhaal van Moellies. Het was interessant om te horen hoe de weg naar Dronten én naar Moellies is bewandeld. Perry en Agnes hadden beide geen horeca achtergrond, maar strandden na en dag werken geregeld in een café in Haarlem, de stad waar ze woonden en werkten. Daar is er een droom ontstaan: “Wat als we zelf nou eens…” En die droom is nu al ruim 17 jaar een begrip in Dronten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijke drijfveer voor Perry en Agnes. Met lokale producten hebben ze een gevarieerde kaart. Agnes verzorgt in de keuken de lunch en bakt daar ook overheerlijke taarten. Voor het diner hebben ze een kok in dienst. Perry staat meestal achter de bar. Zo hebben ze beiden hun draai gevonden. Naast al dat lekkere eten organiseren ze ook geregeld andere activiteiten in en rondom Moellies. Dance Village op het Havenplein is één van de nieuwste activiteiten die ze samen met STADronten hebben georganiseerd en was een groot succes!

De avond werd afgesloten met een Pubquiz, het team dat heeft gewonnen was ‘Het Hoekje’.

Foto’s en video: © De DronterReporter

 

 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code