Selecteer een pagina
Matchpoint Vrijwilligerswerk

17 maart 2024

Matchpoint zoekt Coördinator, Medewerker Klantenzorg en Winkelvrijwilliger

PERSBERICHT | Matchpoint Vrijwilligerswerk Dronten zoekt voor een organisatie in Dronten een Coördinator Servicecentrum. Je bent eerste aanspreekpunt in de organisatie en de steun en toeverlaat voor het bestuur.

Dezelfde organisatie zoekt ook een medewerker klantenzorg. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en verricht een aantal administratieve taken. Verder is deze organisatie op zoek naar een winkelvrijwilliger. Je organiseert winkelacties bij de plaatselijke supermarkten.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Matchpoint Vrijwilligerswerk van Meerpaal in Dronten of loop even binnen, tel. 0321 388 777 of e-mail: matchpointvrijwilligerswerk@meerpaal.nl. Het Matchpoint Vrijwilligerswerk is elke ochtend geopend van 9.00 – 12.00 uur en elke donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur.

Foto: © Matchpoint Vrijwilligerswerk Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code