Selecteer een pagina
Video | Interview met 'augurkenkoning' Oos Kesbeke bij Reaal Businessclub

18 maart 2024

Video | Interview met ‘augurkenkoning’ Oos Kesbeke bij Reaal Businessclub

Oos Kesbeke: “Ik vind het altijd heel mooi om te zeggen dat er bij ons niets de deur uit gaat waar we niet trots op zijn. “

Vrijdagmiddag 15 maart jl. was Oos Kesbeke te gast bij Reaal Businessclub in Dronten. Oos Kesbeke is directeur van Kesbeke Fijne Tafelzuren in Amsterdam. Vanuit een keldertje aan het Waterlooplein in Amsterdam begon Charles Kesbeke, de naamgever van het familiebedrijf, net na de oorlog z’n inleggerij. De inleggerij op het Waterlooplein groeide snel en in 1960 nam zijn zoon Camiel het bedrijf over. Daarna volgde Oos Kesbeke zijn vader Camiel op.

Oos Kesbeke heeft een inspirerend verhaal gehouden voor de aanwezige ondernemers. Hij heeft hen meegenomen in de geschiedenis van Kesbeke en vol trots verteld over hun producten en hoe hard er gewerkt is om Kesbeke groot te maken. Na zijn verhaal mocht ik Oos een aantal vragen stellen voor de camera.

Foto’s en video: © De DronterReporter

 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code