Selecteer een pagina
Ontmoetingsmarkt

19 maart 2024

6 april Ontmoetingsmarkt bij Ontmoetingspark Buiten!

PERSBERICHT | Na een lange natte winter maken wij ons op voor de volgende Ontmoetingsmarkt! We hopen dat we deze editie mogen rekenen op mooi en vooral droog weer. Meer dan 20 kleine creatieve ondernemers zullen hun koopwaar weer uitstallen tijdens deze altijd gezellige markt op Ontmoetingspark Buiten!

De markt wordt alweer voor de 5de keer georganiseerd en is telkens een succes gebleken. Er is voor ieder wat wils, bekende verkopers maar ook zijn er weer nieuwe standhouders die hun veelal zelfgemaakte artikelen zullen presenteren. Zo is brouwerij Praght present, zijn er zelfgemaakte sieraden, zelfgebakken lekkernijen, babykleding en nog veel meer. Uiteraard kunnen de bezoekers ook bij het dierenpark kijken en is het gezellige theehuis geopend voor een drankje of een hapje.

U bent van harte welkom van 11 tot 16 uur en we verzoeken de bezoekers zoveel mogelijk met de fiets te komen of de auto bij het nabijgelegen winkelcentrum te parkeren. Ontmoetingspark Buiten! is te vinden aan de Dukdalf 2-4 te Dronten.

Foto: © Ontmoetingspark Buiten!

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code