Selecteer een pagina
Oost Flevoland Woondiensten

19 maart 2024

“Een bijzondere avond met mooie mensen” bij OFW

PERSBERICHT | Oost Flevoland Woondiensten (OFW) hield donderdag 14 maart een speciale avond om een aantal van haar trouwe huurders in het ‘zonnetje’ te zetten. De avond, gehouden op het kantoor van OFW, bood de gelegenheid om deze vaak onzichtbare, maar zeer belangrijke huurders te bedanken voor hun goede huurderschap.

Het bedankje bestond uit een huis- en tuinbon en een mooie bos bloemen, als erkenning voor hun bijdrage. Trouwe huurders zijn huurders die minimaal 5 jaar bij OFW huren, goed zorgen voor hun woning en tuin en een fijne buur zijn. Dit initiatief markeert een stap in de nieuwe koers van OFW: “Ik geef thuis in Dronten”. Tijdens de avond werden huurders gevraagd wat ‘thuis’ voor hen betekent, welke rol OFW hierin speelt of kan spelen en wat zij zelf doen om thuis te kunnen zijn.

Thuis in Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant
Noek Pouw, directeur-bestuurder van OFW, deelde zijn enthousiasme over de avond: “Het was een bijzondere avond met mooie mensen. Het was hartverwarmend om te horen hoe onze huurders zich verbonden voelen met hun thuis en hoe ze hieraan bijdragen. Het is van belang om de tijd te nemen om te horen wat er speelt en leeft onder onze huurders. Zo zitten veel van onze oudere huurders met de vraag of ze straks, als het wat minder gaat, nog wel in hun eigen buurtje kunnen blijven wonen.”

Elkaar inspireren
OFW moedigt huurders ook aan om elkaar te inspireren en activiteiten te organiseren die de gemeenschap versterken. Huurders worden uitgenodigd om hun verhalen te delen in het bewonersblad van OFW door een e-mail te sturen naar communicatie@ofw.nl.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code