Selecteer een pagina
Leerlingenraad Ichthus College Dronten doneert aan Hospice Dronten

19 maart 2024

Leerlingenraad Ichthus College Dronten doneert aan Hospice Dronten

PERSBERICHT | Een mooie gift van € 790,30 is door de leerlingenraad van het Ichthus College Dronten overgedragen aan het lokale hospice. De donatie is het resultaat van de jaarlijkse trefbalnacht.

De trefbalnacht, een jarenlange traditie van het Ichthus College, brengt leerlingen samen om fondsen te werven voor goede doelen. Dit jaar was het Hospice Dronten de begunstigde, een organisatie die zorg biedt aan mensen in de laatste fase van hun leven. Het hospice biedt een warme, huiselijke omgeving met vier zorgplaatsen voor volwassenen ouder dan 18 jaar, voor hen die hun laatste dagen niet thuis kunnen doorbrengen.

Deze actie past bij de kernwaarden van het Ichthus College Dronten. We leren van, voor en met elkaar. Door middel van diverse activiteiten, themaweken en excursies stimuleert de school haar leerlingen om samen te werken en te leren, want ‘Leren voor jezelf, doe je samen’.

Foto: © Ichthus College Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code