Selecteer een pagina
Oordeelsvormende-vergadering-14maart2024

22 maart 2024

Video | Oordeelsvormende vergadering 14 maart 2024: de wolf & startnotitie sociaal domein

Donderdag 14 maart 2024 vond er een oordeelsvormende vergadering plaats over verschillende onderwerpen. Waaronder het raadsvoorstel bestuurlijke startnotitie sociaal domein en vragen over de mogelijke wolf die op verschillende plekken in de gemeente Dronten schapen heeft doodgebeten.

Het laatste onderwerp op de agenda is in beslotenheid behandeld. De raadsleden werden vertrouwelijk geïnformeerd over de deal met familie De Regt over het opheffen van 13 studentenhuizen in Dronten-Noord en die in te ruilen voor huisvesting van 600 arbeidsmigranten. Hierover komt binnenkort meer op deze website.

Foto’s en video’s: © De DronterReporter

 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code