Selecteer een pagina
De DronterReporter gevolgd door Omroep Flevoland tijdens Onze Dorpskwis

25 maart 2024

De DronterReporter gevolgd door Omroep Flevoland tijdens Onze Dorpskwis

Ruim een week geleden vroeg Omroep Flevoland aan mij of ik het leuk zou vinden als ik een keer gevolgd werd tijdens het maken van een interview of reportage. Dat leek mij wel heel erg leuk. Ik had al geruime tijd in mijn agenda staan dat ik verslag wilde doen van de kwisavond tijdens Onze Dorpskwis. Omroep Flevoland was direct enthousiast toen ik voorstelde om mij dan te volgen.

Na het showen van mijn werkplek en het afnemen van een interview zijn we op pad gegaan. Eerst naar De Meerpaal voor een interview met de organisatie en daarna langs een aantal teams.

Ik wil Omroep Flevoland bedanken voor de leuke avond. En het item is helemaal top geworden! Je kunt het hier terug zien.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code