Selecteer een pagina
BiblioLab 3D printen Dronten zoekt 1-2 vrijwilligers

26 maart 2024

BiblioLab 3D printen Dronten zoekt 1-2 vrijwilligers

PERSBERICHT | Elke woensdagmiddag is het een gezellige boel op de jeugdafdeling van bibliotheek Dronten. Basisschoolkinderen zijn in de weer met 3D pennen en laptops om hun creativiteit vorm te geven. Gedreven vrijwilligers staan hen bij met raad en daad. Twee heuse 3D printers laten langzaam zien hoe het ontwerp tot stand komt.

Vrijwillig
Maar de vrijwilligers van het Bibliolab komen handen tekort en zijn op zoek naar iemand die de kinderen kan helpen tekenen met 3D-pennen. Zij zoeken iemand met geduld en affiniteit voor basisschoolleerlingen. Maar ook met interesse in de nieuwste technieken en 3D-printen. Het is wel noodzaak dat je op woensdagmiddagen beschikbaar bent van 13:30-16:00 uur.

Proefdraaien
Voldoe je aan deze beschrijving, schroom dan niet om één of meerdere keren vrijblijvend te komen kijken bij het 3D printen op de jeugdafdeling in de bibliotheek. Spreek gerust onze vrijwilligers of medewerkers aan en vuur al je vragen op hen af. Wie weet hebben we een match.

Ken je iemand die in dit profiel past, dan hopen we van harte dat je dit bericht onder de aandacht wil brengen bij deze persoon.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code