Selecteer een pagina
Wethouder van Bergen over deal De Regt

26 maart 2024

Video | Wethouder van Bergen over deal De Regt

Wethouder Peter van Bergen: “Ja, we hebben het goed uit laten zoeken natuurlijk. Ja, dat mag.”

13 studentenwoningen in Dronten-Noord zijn eigendom van familie De Regt. Als ze deze sluiten worden ze door de gemeente Dronten gecompenseerd. Familie De Regt krijgt dan van de gemeente Dronten het alleenrecht om een stuk landbouwgrond te kopen en het recht om units te bouwen voor circa 600 arbeidsmigranten.

14 maart vond er een oordeelsvormende vergadering plaats in het gemeentehuis van Dronten. Het deel waarbij bovenstaande deal werd behandeld was achter gesloten deuren. Ik heb wethouder van Bergen vragen gesteld over deze deal.

Foto’s en video: © De DronterReporter

 

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code