Selecteer een pagina
Multi Functioneel Centrum Swifterbant gaat open

28 maart 2024

Multi Functioneel Centrum Swifterbant gaat open

PERSBERICHT | Het Multi Functioneel Centrum (MFC) in Swifterbant opent zaterdag 6 april haar deuren voor alle inwoners van Swifterbant! Dit centrum wordt een prachtige plek in het dorp met daarin o.a. De Meerpaal, FlevoMeer Bibliotheek, Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt en verschillende plaatselijke verenigingen.

Welkom bij opening en onthulling naam
Het centrum wordt 6 april om 11:00 uur officieel geopend met het bekendmaken van de naam voor het MFC. Inwoners van Swifterbant hebben massaal namen ingestuurd. Hier heeft de jury drie namen uit gekozen, waarna de inwoners uiteindelijk hebben gestemd voor de definitieve naam. Vanaf 11:00 uur tot 15:00 uur is iedereen welkom om dit nieuwe centrum in het hart van het dorp te bekijken.

Een plek van ontmoeting en verbinding.
Het MFC is voor alle inwoners van Swifterbant. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar de deuren wijd openstaan. Iedereen is van harte welkom voor mooie gesprekken, gezelligheid, kennis en informatie, lenen en lezen van boeken, kranten en tijdschriften, gezamenlijke maaltijden, activiteiten, zang, muziek, dagbesteding en veel meer.

De Meerpaal, FlevoMeer Bibliotheek en Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt bieden in het MFC in Swifterbant een aantrekkelijke dienstverlening en programmering voor iedereen. Dit doen zij samen met de inwoners. Het MFC is ook te gebruiken door plaatselijke verenigingen. Boven het MFC zijn 30 huurappartementen van Oost Flevoland Woondiensten die gehuurd worden door inwoners van 55 jaar en ouder. De Meerpaal beheert het MFC. Meer informatie hier over vindt u op www.meerpaal.nl/mfcswifterbant.

Foto: © Gemeente Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code