Selecteer een pagina
Seniorweb workshop: Tips & tricks voor Android

28 maart 2024

Seniorweb workshop: Tips & tricks voor Android

PERSBERICHT | Zelf meer uit je Samsung smartphone of Android-tablet halen? Krijg handige tips over het gebruik van apps! Seniorweb organiseerd maandelijks een workshop rondom een digitaal thema.

Met deze keer aandacht voor Android: Eenvoudig leren met jouw eigen smartphone of tablet: In de oefenomgeving van DigiHandig leer je stap voor stap en veilig jouw telefoon optimaal te gebruiken. Ontdek hoe je je pincode instelt, maak je apparaat onderhoudsvriendelijk en leer foto mappen maken. Ervaar hoe downloaden en installeren in zijn werk gaat, of hoe je teksten beter leesbaar maakt.

Android
Met de ervaren vrijwilligers van Seniorweb ga je op je eigen telefoon of tablet aan de slag. Deze workshop is alleen geschikt voor gebruikers van Android telefoons en tablets, zoals Samsung, LG, Motorola etc. en daarom NIETgeschikt voor iOs gestuurde apparaten zoals iPhone of iPad (Apple)

Over Seniorweb
Seniorweb is voor iedereen die meer willen weten over de digitale wereld. Met Seniorweb word je zelfverzekerd en handig in het gebruik van computers en apps.

De workshop is kosteloos te volgen op vrijdag 5 april van 14:00 – 15:30 uur op het Kennisplein. Tijdens de workshop ga je gelijk aan de slag! Neem dus vooral jouw mobiele telefoon mee. Bij voorkeur telefonisch aanmelden via 088-0080740 of bij de balie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code