Selecteer een pagina
RRReis busstation Dronten

30 maart 2024

Vanaf 14 april aangepaste dienstregeling RRReis

PERSBERICHT | Vanaf 14 april rijden de bussen van RRReis in Flevoland, Midden-Overijssel en Veluwe Noord volgens een aangepaste dienstregeling. In de nieuwe dienstregeling rijden de bussen wat minder vaak, maar wel regelmatig. Op deze manier vertrouwt EBS erop dat het personeelstekort beter kan worden opgevangen en wordt voorkomen we dat ritten onverwacht uitvallen.

Maarten Spaargaren, concessiemanager IJssel-Vecht bij EBS: “De start van het tweede deel van de concessie IJssel-Vecht is op z’n zachtst gezegd niet vlekkeloos verlopen. We hebben onze reizigers daarmee tekortgedaan en daar baal ik enorm van. We willen en moeten die problemen oplossen. Maar dat lukt op korte termijn alleen als we het tekort aan chauffeurs kunnen opvangen door iets minder te gaan rijden. We hebben de laatste tijd daarom hard gewerkt aan een nieuwe dienstregeling waarvoor minder chauffeurs nodig zijn. Hierdoor zullen er vanaf 14 april veel minder ritten uitvallen.”

Reizigers kunnen vanaf nu de nieuwe vertrektijden vanaf 14 april plannen in de reisplanners.

De wijzigingen voor Regio Oostelijk Flevoland

  • Vanaf 14 april rijden we op het traject Harderwijk – Lelystad-Station – Batavia Stad twee afzonderlijke lijnen:
    – SnelRRReis 207 van Lelystad-Station naar Harderwijk;
    – Lijn 3 van Lelystad-Station naar Batavia Stad, als onderdeel van de stadsdienst.
  • Lijn 147 Dronten – Harderwijk – Barneveld; op Harderwijk station wordt opgeknipt in 2 lijnen: 147 en 114.
    – Lijn 147 zal beter aansluiten op de trein in Dronten en Harderwijk

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code