Selecteer een pagina
Cursus Reizen met het OV in bibliotheek Dronten

1 april 2024

Cursus Reizen met het OV in bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | Het is al even geleden dat je met het openbaar gereisd hebt. En je vindt het lastig of overweldigend. Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Neem deel aan onze tweedelige cursus, inclusief een praktijkreisje, en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om met het OV te reizen.

Ervaren
Van het plannen van de reis tot het aanschaffen van het vervoersbewijs, de vrijwilligers van Ervaar het OV staan voor je klaar, met raad én daad! Want in de laatste bijeenkomst, op 25 april, pas je het geleerde in de praktijk toe door een stukje met bus en trein te reizen. Je ervaart hoe gemakkelijk het reizen met bus en trein is. “Wat een gezellige middagen. Ik kijk uit naar het proefreisje. Dan ga ik oefenen met de automaten op het station én de samenreiskorting op de OV-chipkaart zetten.” Lea (74 jaar)

Aanmelden
Aanmelden voor deze cursus is noodzakelijk. Stuur een mail naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of bel 038 – 45 40 130. Deelname aan deze cursus is gratis, maar de reiskosten van het proefreisje zijn voor eigen rekening. Deze cursus is bedoeld voor 55-plussers. Data: woensdag 11, 18 en 25 april 2024 van 14.00 tot 16.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, De Rede 80, 8251 EX Dronten

Over Ervaar het OV
De gemeente vindt het belangrijk dat haar inwoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in de gemeente. Kijk op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen naar 038 45 40 130 of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl

Foto: © SeniorWeb

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code