Selecteer een pagina
Media Ukkie Dagen 2024 komen er aan!

1 april 2024

Media Ukkie Dagen 2024 komen er aan!

PERSBERICHT | Tussen 5 en 15 april a.s. organiseert FlevoMeer Bibliotheek uitdagende en inspirerende workshops in het kader van de Media Ukkie Dagen. Dit jaar staan de Media Ukkie Dagen in het teken van Ontspannen met media. Zo is er in de vestigingen van zowel Dronten, Swifterbant als Biddinghuizen kinderyoga. Deelname is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Er is slechts beperkt plek, dus wees er op tijd bij. Het hele programma, inclusief aanvangstijden, vind je op www.flevomeerbibliotheek.nl.

Opgroeicafé
Het tweewekelijkse opgroeicafé staat, op dinsdag 9 april, ook in het teken van Ontspannen met media. Media hebben effect op je ukkie. Ze kunnen jou en je kleintje helpen ontspannen, maar ook een bron van onrust zijn. Wanneer hebben welke media het juiste effect? En wanneer kun je beter even zonder? Wees van harte welkom tijdens de open inloop op 9 april, van 10.00 – 11.30 uur in de bibliotheek in Dronten.

Kaarten voor Kinderyoga zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de Servicebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code