Selecteer een pagina
Event Warmte & Energie krijgt vervolg en zoekt exposanten

3 april 2024

Event Warmte & Energie krijgt vervolg en zoekt exposanten

PERSBERICHT | Zaterdag 12 oktober 2024 vindt voor de tweede keer het Event Warmte & Energie plaats in De Meerpaal. Het event is een initiatief van de gemeente Dronten. Net als alle andere gemeentes in Nederland moet ook de gemeente Dronten vóór 2050 aardgasvrij zijn. Dit is landelijk afgesproken in het Klimaatakkoord. Op die manier dringen we de uitstoot van broeikasgassen terug en beperken we ernstige klimaatverandering.

De belangstelling voor het verduurzamen van woningen is ongekend hoog. Dat bleek ook tijdens de eerste editie van het Event Warmte & Energie. Met het event wil de gemeente Dronten haar inwoners die de overgang willen maken naar nieuwe vormen van energie en verwarmen informeren over de mogelijkheden. Bezoekers kunnen zich laten informeren en adviseren door (lokale) ondernemers over hoe energie wordt bespaard, men van het gas af kan en toch het wooncomfort verhoogd kan worden.

Er is gekeken naar welke vraagstukken er zijn en welke producten en/of diensten daarbij passen. Er is een indeling gemaakt in categorieën, enerzijds wil de gemeente Dronten haar inwoners zo breed mogelijk informeren en anderzijds willen zij zoveel mogelijk bedrijven de kans geven om hieraan deel te nemen. De organisatie van het event is op zoek naar exposanten die hieraan deel willen nemen.

Inschrijven als exposant
Ben jij actief op het gebied van warmte en energie dan nodigt de organisatie je van harte uit voor deelname aan het event. Deelname aan het event is gratis. Om jouw interesse kenbaar te maken kun je je online inschrijven. Van de organisatie ontvang je bericht of je definitief bent ingeschreven als exposant.

Foto: © AHfotostudio Dronten – Event Warmte & Energie 2023

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code