Selecteer een pagina
Noek Pouw

4 april 2024

Herbenoeming directeur bestuurder Noek Pouw bij OFW

PERSBERICHT | De Raad van Commissarissen (RvC) van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) maakt met genoegen de herbenoeming bekend van Noek Pouw als directeur bestuurder van de woningcorporatie. Deze herbenoeming, vanaf 1 april 2024, onderstreept Noeks voortdurende toewijding aan goed wonen en een fijn thuis voor iedereen in de gemeente Dronten.

Voor een nieuwe periode van vier jaar is een functieprofiel opgesteld, waarop de Huurders Belangen Vereniging heeft aangegeven dat Noek Pouw daarop passend is en de Ondernemingsraad van OFW een positief advies gegeven heeft voor herbenoeming. Een toets op geschiktheid en betrouwbaarheid door de Autoriteit Woningcorporaties heeft geleid tot een positieve zienswijze. En daarmee stond niets meer in de weg om over te gaan tot formele herbenoeming. Voorzitter van de RvC van OFW: “De RvC kijkt tevreden terug op de afgelopen vier jaar. Noek heeft veel verandering gebracht en nu staat OFW voor de uitvoering van de nieuwe koers, een thuis geven aan Dronten. Noek is de beste bestuurder om deze kar te trekken”.

Noek, die in april 2020 aantrad als directeur bestuurder bij OFW, uitte zijn vreugde en dankbaarheid over zijn herbenoeming: “Heel blij en dankbaar ben ik, dat ik ook de komende 4 jaar bij dit mooie bedrijf mijn bijdrage mag leveren aan een fijn thuis voor iedereen in gemeente Dronten! Er is veel te doen en ik zal me voor de volle 100% blijven inzetten!”

Het managementteam en medewerkers van OFW kijken uit naar de voortzetting van de samenwerking met huurders, partners en leveranciers en elkaar.

Foto: © Oost Flevoland Woondiensten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code