Selecteer een pagina
13 mei: Fairtrade dag bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten

3 mei 2023

13 mei: Fairtrade dag bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | In de week van 6 t/m 14 mei vindt de landelijke Fairtrade Week plaats. Vanuit de samenwerking met het Netwerk Duurzaamheid Dronten is er op 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur vanuit de FlevoMeer Bibliotheek een Tuinplantjes Ruilmarkt te bezoeken én een spannende Escape speurtocht te doen! Op deze Fairtrade dag zijn er meerdere activiteiten in het stadscentrum Suydersee. De dag wordt om 10.30 uur geopend door wethouder Lazise Hillebregt voor de Meerpaal. 

Activiteiten Fairtrade dag
Op deze dag kan je naast de plantjesmarkt en de speurtocht ook Fairtrade shoppen bij de deelnemers van de eerlijke winkelroute, een henna laten zetten bij de Wereldwinkel en genieten van Live muziek van de AZC band bij de verschillende duurzaamheidsstands.

Lezing Stadmakerij
Donderdagavond 11 mei is er een gratis lezing over “Leefbaar loon/leefbaar inkomen” door Anja Muller van de Stadmakerij. Denk hierbij aan het kopen van duurzame kleding bij de lokale ondernemers van Dronten. De lezing begint om 19:00 uur in de FlevoMeer Bibliotheek in Dronten. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code