Selecteer een pagina
1e editie Dance Village op het Havenplein

30 augustus 2023

1e editie Dance Village op het Havenplein

PERSBERICHT | Op 23 september van 18.00 tot 00.30 uur vindt de eerste editie van Dance Village op het Havenplein in het centrum van Dronten plaats. Het festival wordt georganiseerd door STADronten in samenwerking met On Your Feets (OYF) en Moellies.

Bij STADronten bestond al langer de wens om meer te organiseren voor de jeugd in Dronten. Dit was de aanleiding om contact te zoeken met OYF. OYF vormt een origineel ‘lifestyle’ platform wat zich met allerlei onderdelen betreffend het begrip levensstijl bezighoud! Van kleding tot muziek tot sneakers, kunst en meer vormt dit collectief een bedrijf wat mensen wil samenbrengen om zo een cultureel levensstijl platform tot stand te brengen.

OYF heeft recent een enquête onder de jeugd in de gemeente Dronten uitgevoerd. Uit deze enquête kwam naar voren dat het merendeel van de jongeren behoefte heeft aan meer evenementen binnen de gemeente. OYF kon deze enquête uitvoeren omdat zij veel connecties heeft met de jongeren binnen de gemeente Dronten waaronder ook DJ’s en producers. OYF is daarom ook verantwoordelijk voor de muziek tijdens Dance Village.

Om de juiste line-up samen te stellen voor Dance Village is er in het voorjaar al een auditieronde georganiseerd. Voor deze auditieronde zijn verschillende talentvolle DJ’s uit de gemeente Dronten uitgenodigd. Hier is een selectie van 7 lokale DJ’s uitgekomen die samen zorgen voor de perfecte beleving.

Niet alleen de muziek (dance), maar ook de juiste verlichting en versiering zorgen voor de sfeer. Een foodtruck mag natuurlijk ook niet ontbreken en Moellies neemt de overige horeca tijdens het evenement voor zijn rekening.

Kortom, wij kijken enorm uit naar deze eerste editie van Dance Village en nodigen daarom iedereen uit om te komen genieten van de muziek onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto: © STADronten

1e editie Dance Village op het Havenplein

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code