Selecteer een pagina
Pasen

21 maart 2023

Passiezangdienst ‘Zingend op weg naar Pasen’

PERSBERICHT | Aan het begin van de Stille – of Goede – Week vindt in Kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen de jaarlijkse Passiezangdienst plaats, georganiseerd door het koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen. Door middel van het luisteren naar en het meezingen van nieuwe en vertrouwde passieliederen worden bezoekers voorbereid op de week die komt. Bovendien wordt er uitgekeken naar het feest van Pasen, waarin de opstanding gevierd wordt. Samen zingend op weg naar Pasen, want hoe donker het ook lijkt, er is altijd ergens licht.

Onder leiding van dirigent Jaap Kramer zal het koor Zon en Zegen en de samenzang deze avond begeleid worden door Ronald IJmker. De dienst begint om 19.00 uur, waarbij de kerkzaal om 18.30 uur open zal gaan. De toegang is gratis, er zal wel een collecte zijn voor de onkosten.

Zon en Zegen nodigt iedereen van harte uit om samen te komen zingen en te vieren tijdens deze bijzondere Passiezangdienst op zondagavond 2 april. Meer informatie is te vinden op de website van Zon en Zegen, www.zonenzegen.nl.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code