Selecteer een pagina
2de klassers Ichthus College Dronten eindigen schooljaar met musical 'Elles in Wonderland’

21 juli 2023

2de klassers Ichthus College Dronten eindigen schooljaar met musical ‘Elles in Wonderland’

PERSBERICHT | Na een jaar hard werken hebben de tweedeklasleerlingen van de Jupiterweg ook dit jaar weer een muzikale voorstelling op de planken gezet. De voorstelling ‘Elles in Wonderland’ was een spetterende afsluiting van het schooljaar.

‘Elles in Wonderland’ is een musical gebaseerd op de tekenfilm “Alice in Wonderland” en het originele verhaal van Lewis Carroll. Elles ontmoette de drieling Tweedle Dee, Tweedle Dum en Tweedle Doo, kwam op voor een baby dat een varken bleek te zijn en nam het in een dans battle op tegen de harten-, ruiten,-, klaver- en schoppenkoningin.

Het afgelopen jaar hebben zes docenten met de tweedeklasleerlingen tijdens de module Kunst & Media gewerkt aan deze multidisciplinaire voorstelling. Waar leerlingen vorig jaar nog maar konden kiezen uit drie groepen, konden ze dit jaar deelnemen aan vijf verschillende groepen: de theatergroep, de groep licht- en geluidstechniek, de kostuumgroep, de decorgroep en de productiegroep. Ook hielp de schoolband en een aantal eersteklassers uit het schoolkoor mee als muzikale ondersteuning tijdens de voorstelling.

‘Na afloop hebben we veel positieve reacties van leerlingen, familie en vrienden ontvangen. We willen iedereen die is komen kijken bedanken. We zijn trots op onze leerlingen en het resultaat. We kijken uit naar een nieuw schooljaar met weer een nieuwe voorstelling.’

Foto’s: © Ichthus College Dronten

2de klassers Ichthus College Dronten eindigen schooljaar met musical 'Elles in Wonderland’

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code