Selecteer een pagina
50 jaar Jongeren19Nu

6 april 2023

50 jaar Jongeren19Nu

PEESBERICHT | Jongeren19Nu is meer dan 50 jaar geleden opgericht. Op 10 december 1971 is Jongeren19Nu opgericht en viert dit jaar haar 52 jarig jubileum! Destijds opgericht met als doel het verbinden van jongeren en na 52 jaar is J19Nu nog altijd een belangrijk voor de sociale cohesie op het Flevolandse platteland. Inmiddels een lange historie aan mooie feesten, (sport)activiteiten en dagen met theater. Altijd georganiseerd voor en door jongeren.

Jongeren19Nu, toen en nu
Jongeren19Nu is de grootste, provinciaal georganiseerde jongerenvereniging van Flevoland. Met ruim 2000 leden speelt de vereniging altijd nog een belangrijke rol in de vrijetijdsbesteding van onze leden. Iedere jongere vanaf 16 jaar mag lid worden van de vereniging en kan zich aansluiten bij ‘Cultus Inn’ in Dronten, bij de ‘Groene Schuur’ in Zeewolde of bij de subafdelingen Crespa, JOEK, Mix-ML en N.E.T in de Noordoostpolder vanuit ‘de Buren’ in Emmeloord. Ook voor agrarische leden verzorgt afdeling FAJK (Flevolands Agrarisch Jongeren contact) vakinhoudelijke activiteiten en een stukje belangenbehartiging.

Feest! 3 juni 2023 festival bij de Poort van Dronten
Na twee jaar uitstel is het zaterdag 3 juni dan eindelijk zover, de reünie van Jongeren19Nu! We gaan het alsnog groots vieren. Voor alle leden en oud-leden van J19Nu Noordoostpolder, Cultus Inn en de Groene schuur. Ben je geen lid (geweest)? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom om dit feestje mee te vieren!

Volg Reunie J19Nu 50 jaar op Facebook en Instagram
Houd de website van Jongeren19Nu in de gaten voor meer informatie en de ticketverkoop (www.j19nu.com). Volg ons op onze sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van dit evenement.
Instagram: j19nu_reunie50jaar
Facebook: Reünie jongeren19Nu 50 jaar
E-mail: reunie@j19nu.com

Foto: © J19Nu

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code