Selecteer een pagina
50PLUS houdt verkiezingscampagne in Dronten

2 maart 2023

50PLUS houdt verkiezingscampagne in Dronten

PERSBERICHT | Vanavond 2 maart 2023 waren we in Dronten. Wij vinden het belangrijk dat de Drontenaren ook weten dat ze op 50PLUS kunnen stemmen.

Omdat een groot aantal burgemeesters van grote landelijk partijen niet toestaan dat partijen campagne mogen voeren met het plaatsen van verkiezingsposters is 50PLUS met een schoonmaakactie begonnen van de openbare ruimte. Nadat 50PLUS al een winkel had geopend waar op 4 maart o.a. aan senioren advies wordt gegeven met het invullen van hun belastingaangifte, dachten wij we helpen de burgemeesters een beetje met het schoonhouden van hun gemeente. Helaas kunnen we niet de hele gemeente schoonmaken en blijft het dan ook lokale schoonmaak.

Het verbaast 50PLUS dat burgemeesters lid zijn van hoofdzakelijk grote landelijke partijen. Aan de ene kant roepen ze dat de opkomst hoger moet, maar aan de andere kant hier nagenoeg niets aan doen of zelfs politieke partijen tegenwerken om zich te kunnen profileren. De landelijke media besteedt alleen aandacht aan de leden van de Eerste Kamer, zoals bij WNL bij Rick Nieman. Het verbaast 50PLUS Flevoland dan ook niet dat kiezers massaal afhaken. Vroeger was het heel normaal dat mensen posters voor de ramen hadden om hun politieke ondersteuning duidelijk te maken, tegenwoordig zie je dit niet meer.

50PLUS is van menig dat de politiek steeds verder van de burger af komt te staan, de politiek heeft geen idee heeft wat er speelt in de maatschappij. Door het gebrek aan contact met de burgers wordt er niet meer met de burgers gesproken, maar alleen nog over de burgers. 50PLUS is voor open debatten en samen het land intrekken en op ludieke manieren de aandacht trekken en duidelijk maken dat er verkiezingen zijn. 90% van de ouderen gaat stemmen en wij komen op voor hun belangen.

Foto’s: © 50PLUS Flevoland

50PLUS houdt verkiezingscampagne in Dronten

50PLUS houdt verkiezingscampagne in Dronten

50PLUS houdt verkiezingscampagne in Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code