Selecteer een pagina
Wethouder Siert Jan Lap

7 maart 2023

7 maart: Politiek Café bij Moellies

PERSBERICHT | Het CDA organiseert op dinsdag 7 maart een politiek café in verband met de verkiezingen voor Provinciale Staten en het Waterschap op 15 maart 2023.

Waar moet het CDA in Provincie, waterschap en gemeente voor u als inwoner van Dronten meer aandacht aan schenken?

Voor het CDA zijn betaalbaar wonen, bereikbaarheid en perspectief voor het buitengebied de belangrijkste thema’s voor de komende vier jaar in Provinciale Staten.

Tijdens deze avond willen we vrijwilligers van inloophuis De Kans in het zonnetje zetten: een hartverwarmend maatschappelijk initiatief in Biddinghuizen, waar iedereen welkom is! Van de opbrengst van de Dronter Icoontjes laten we een wens voor de (nieuwe) keuken van inloophuis De Kans in vervulling gaan.

Kandidaat Jennie Kempenaar (nr. 3) zal ingaan op de speerpunten uit het CDA verkiezingsprogramma voor Provinciale Staten van Flevoland. Wethouder Siert Jan Lap en fractievoorzitter Willemien Wever gaan in op actuele politieke onderwerpen op de agenda in gemeente Dronten.

Koffie/thee staat klaar om 19.30 uur en vanaf 20.00 uur worden de verschillende thema’s besproken. Na afloop kunt u nog even napraten met een drankje en bittergarnituur.

Van harte welkom op 7 maart a.s. bij Moellies, Havenplein 2, winkelcentrum Suydersee!

Foto: © De DronterReporter – Wethouder Siert Jan Lap (CDA) bij het bereiken van het hoogste punt van De Silo

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code