Selecteer een pagina
Inschrijving Lage Vaart Race van start

14 juni 2024

Al meer dan 100 inschrijvingen voor open water Lage Vaart Race

PERSBERICHT | Na een zeer succesvolle eerste editie, staat op zondag 23 juni 2024 de tweede editie van de Lage Vaart Race in Dronten gepland. Inmiddels zijn er al meer dan 100 inschrijvingen binnen voor de diverse zwemafstanden. Het belooft daarmee weer een geslaagde editie te worden.

Sinds de inschrijving op 1 mei is geopend, stromen de aanmeldingen binnen. Inschrijven voor de wedstrijdnummers kan nog tot maandagavond 17 juni om 20.00. Inschrijven voor de prestatietocht kan zelfs nog tot 1 uur voor de race op zondag 23 juni. “We weten dat de nationale open water zwemtop de weg naar Dronten weer zal weten te vinden, en het is fantastisch om te zien dat zoveel lokale zwemmers zich ook al hebben aangemeld!”, aldus Adri Pasman, voorzitter van de Stichting Open Water Zwemmen Dronten.

Programma
Tijdens de tweede editie wordt een baan van 500 meter uitgezet. Voor recreatieve zwemmers staat een prestatietocht van 250 meter, 500 meter en 1.000 meter op het programma. Voor de recreatieve kilometervreter is het programma zelfs uitgebreid met een 3 kilometer met tijdwaarneming. Voor het KNZB klassement worden afstanden aangeboden variërend van 250 meter tot en met 3 kilometer. Uniek voor het openwaterzwemmen is dat er ook een zwemnummer speciaal voor G-zwemmers op het programma staat.

Locatie
De start en finish van het evenement vinden plaats aan De Drieslag 23 in Dronten, bij de Survivalvereniging Dronten. Vanaf 11.00 vinden de eerste zwemnummers plaats en de recreatieve programma’s gaan rond 16.00 van start. Het hele programma is te vinden op www.lagevaartrace.nl.

Inschrijven via de website
Inschrijven voor de wedstrijd kan via de website www.lagevaartrace.nl, die in samenwerking met StudioTof! is gelanceerd. Voor de recreatieve programma’s kan tot op de wedstrijddag zelf op locatie worden ingeschreven.

Op de website is meer informatie te vinden over de wedstrijd. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk dan op Facebook of Instagram van de Lage Vaart Race.

Foto: © Lage Vaart Race

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code