Selecteer een pagina
Allereerste VSO KidsKerstRun in Dronten

8 november 2023

Allereerste VSO KidsKerstRun in Dronten

PERSBERICHT | Atletiekvereniging Flevo Delta organiseert dit jaar voor het eerst de VSO KidsKerstRun op zondag 17 december in Dronten. De loop is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De deelnemers rennen zo snel mogelijk 1 of 1,5 kilometer. Niet alleen op de atletiekbaan, maar ook op het middenterrein waar ze met hindernissen te maken krijgen. Er zijn in totaal 6 leeftijdscategorieën.

Oud-Olympisch kampioene schiet deelnemers weg
De VSO KidsKerstRun start op zondag 17 december om 11.00 uur met de jongste deelnemers (4-6 jaar). Annie Tukker-Borckink, voormalig Olympisch kampioene op de 1500 meter schaatsen, verzorgt het startschot voor alle categorieën. De verschillende groepen worden voorgegaan door kerstmanhazen. Ook rondom de baan hangt er een winterse sfeer met warme chocolademelk, soep en natuurlijk ontbreekt de kerstmuziek niet.

Betrokken ondernemers
De VSO KidsKerstRun wordt mede mogelijk gemaakt door betrokken Drontense ondernemers. VSO is als hoofdsponsor ontzettend blij dat er nu toch een loop rond de Kerst in Dronten gerealiseerd wordt. Het makelaarskantoor was al geruime &jd sponsor van de traditionele Kerstloop. “Met groot ongeloof hoorden we dat de Kerstloop na al die jaren tot een einde zou komen. Dit kon toch niet waar zijn. Toen een aantal ouders binnen Flevo Delta met het idee kwam om een kerstloop voor alleen kinderen op te pakken, was de beslissing om te sponsoren snel genomen. Zo kan het toch een mooie feestje worden”, verklaart directeur Johan Zandbergen de beweegredenen om te sponsoren. Ook bij Albert Heijn speelde sentiment een belangrijke rol om te gaan sponsoren. “Als trouwe sponsor van de Kerstloop Dronten ging het mij aan het hart dat die loop dit jaar niet doorgaat. Zo’n prachtige evenement met een geweldige geschiedenis. Ik ben dan ook blij dat er nu alsnog iets georganiseerd wordt voor de Drontense jeugd”, vertelt Lysanne Steijns van de Albert Heijn in Dronten. De organisatie is verder blij dat met FunZone nog een andere trouwe sponsor van de Kerstloop van de partij is. Andere sponsoren zijn Romijn Financieel Advies, KWOOT en DrukStijl.

Inschrijven
De inschrijving voor de VSO KidsKerstRun is vanaf nu geopend. Ga naar de website www.kidskerstrun.nl en meld je zoon of dochter vandaag nog aan. De inschrijfkosten bedragen 3 euro. Alle deelnemers krijgen na afloop een verrassing en een medaille. De drie snelsten per leeftijdscategorie ontvangen daarnaast ook nog een prijs.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code