Selecteer een pagina
Ontmoetingspark Buiten!

18 mei 2024

Avond over sociale veiligheid en ongewenst gedrag

PERSBERICHT | Ook op de laatste dinsdagavond van mei is er weer een informatieve avond in het Theehuis van Ontmoetingspark Buiten!. Deze keer zal Andy Bierlee, docent veiligheid in het MBO en professioneel coach en trainer voor particulieren en ondernemers, de avond verzorgen. Het onderwerp is deze keer sociale veiligheid en ongewenst gedrag. Ook deze avond maakt deel uit van de reeks informatieve avonden in het kader van Gezondheid & Leefstijl.

In onze huidige samenleving horen en lezen we veel over sociale veiligheid en ongewenst gedrag, niet alleen in onze leefomgeving, maar ook in bijvoorbeeld sociale media. Andy gaat deze avond dieper in op wat dat nou eigenlijk is. Waar hebben we het dan echt over? En hoe kun je de verschillende vormen van ongewenst gedrag herkennen en bespreekbaar maken?

Tijdens deze interactieve avond praten we samen over deze onderwerpen. Alle aangereikte informatie is te gebruiken in werk- en privésituaties.

De avond start op dinsdag 28 mei om 19:30 uur in het Theehuis van Ontmoetingspark Buiten! aan de Dukdalf 2 en duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Deelname is gratis; dit is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.

Gezien de beperkte ruimte in het Theehuis is aanmelding nodig. Dat kan via mail: aanmelden@ontmoetingsparkbuiten.nl of telefonisch: 06-23379970.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code