Selecteer een pagina
Bedrijvenplatform Gemeente Dronten verwelkomt Slagerij & Catering Anton Smit als 150ste lid

13 juli 2023

Bedrijvenplatform Gemeente Dronten verwelkomt Slagerij & Catering Anton Smit als 150ste lid

PERSBERICHT | Het Bedrijvenplatform Gemeente Dronten (BPGD) is verheugd om de toetreding van Slagerij & Catering Anton Smit als 150ste lid aan te kondigen. Het BPGD is een bloeiend platform dat steeds meer bedrijven en zzp’ers aantrekt die willen profiteren van de voordelen van samenwerking en onderlinge verbindingen.

Het Bedrijvenplatform Gemeente Dronten is opgericht om ondernemers te faciliteren en te stimuleren in de gemeente Dronten. Het platform biedt de mogelijkheid om lokaal te ondernemen en verbindingen te leggen tussen bedrijven en ondernemers. Het platform is gebaseerd op de kernwaarden ‘Doen wat kan’ en ‘Talent binden en boeien’. Het platform organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken en kennissessies die zeer goed worden bezocht. Deze evenementen bieden een uitstekende gelegenheid om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

Bent u ondernemer en geïnteresseerd om lid te worden van het Bedrijvenplatform Gemeente Dronten? Dan kunt u deelnemen aan de informatieavond. De eerstvolgende informatieavond is dinsdag 22 augustus van 19.30 – 21.00 uur en wordt gehouden aan De Dieze 26 te Dronten. Tijdens deze avond kunt u meer informatie krijgen over het platform en ontdekken wat de voordelen zijn van het lidmaatschap.

Meld u aan via de website www.bedrijven-platform.nl en kom meer te weten over hoe het BPGD kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf in de gemeente Dronten.

Foto: © Ben Eekhof – Cor Spronk verwelkomt Slagerij & Catering Anton Smit als 150ste lid tijdens de ALV van 14 juni jl. bij Flevolamb

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code