Selecteer een pagina
Bedrijvenplatform Gemeente Dronten verwelkomt Studio Breau als 200ste lid

20 december 2023

Bedrijvenplatform Gemeente Dronten verwelkomt Studio Breau als 200ste lid

PERSBERICHT | Bedrijvenplatform Gemeente Dronten verwelkomde onlangs haar 200ste lid; fotograaf Marijn Alons, co-owner van Studio Breau uit Dronten. Het Bedrijvenplatform is een lokaal platform voor bedrijven en zzp’ers uit de gemeente Dronten die willen profiteren van de voordelen van lokaal netwerken.

Cor Spronk, voorzitter van het Bedrijvenplatform: “Zowel ons Bedrijvenplatform als Studio Breau ondersteunen lokale ondernemers. Het platform biedt de mogelijkheid om lokaal te ondernemen en verbindingen te leggen tussen bedrijven en ondernemers. Studio Breau, aan de andere kant, biedt een toegewijde werkplek voor creatieve ondernemers en voorziet fotografen en videografen van een volledig uitgeruste studio. We willen dus beiden een plek creëren waar lokale ondernemers succesvol kunnen zijn.”

Marijn Alons: “Het brede netwerk in verschillende branches bij het Bedrijvenplatform is voor mij de belangrijkste reden om me aan te melden, want ik geloof dat samen werken zorgt voor meer creativiteit en productiviteit.”

Het Bedrijvenplatform is opgericht om ondernemers te faciliteren en te stimuleren in de gemeente Dronten. Samenwerken en samen optrekken staat centraal. Het platform is gebaseerd op de kernwaarden zoals ‘Doen wat kan’ en ‘Talent binden en boeien’. Het Bedrijvenplatform organiseert regelmatig bedrijfsbezoeken en kennissessies die zeer goed worden bezocht. Deze evenementen bieden een uitstekende gelegenheid om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

Ben je ondernemer en geïnteresseerd om lid te worden? Kom dan naar informatieavond op 17 januari 2024. Tijdens deze avond krijg je meer informatie over het platform en ontdek je wat de voordelen zijn van het lidmaatschap. Meld je aan via de website www.bedrijven-platform.nl en kom meer te weten over hoe het Bedrijvenplatform kan bijdragen aan het succes van jouw bedrijf in de gemeente Dronten.

Foto: © Ben Eekhof Fotografie – Marijn Alons (l) en Cor Spronk (r)

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code