Selecteer een pagina
Behoefte aan een loopbaanadviesgesprek?

7 februari 2023

Behoefte aan een loopbaanadviesgesprek?

PERSBERICHT | Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je wat anders, maar weet je niet precies wat bij je past? Of ben je op zoek naar om- of bijscholingsmogelijkheden? Je kunt hierover in gesprek met een adviseur van het Leerwerkloket Flevoland. Binnen het Kennisplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, is deze partner elke 2e en 4e donderdag van de maand aanwezig. Kom donderdag 9 februari tussen 10.00 – 13.00 uur langs om jouw vragen te stellen.

Waarom loopbaanadvies?
Het Leerwerkloket Flevoland is er voor iedereen die behoefte heeft aan een loopbaanadviesgesprek: werkzoekenden, werkenden, studenten en werkgevers. Leren en werken zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Een goede opleiding vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt. En wie aan het werk is, moet bijblijven. Een leven lang ontwikkelen. Een deskundig adviseur van het Leerwerkloket Flevoland geeft je graag advies. Aan de dienstverlening van het Leerwerkloket zijn geen kosten verbonden. Ook werkgevers kunnen terecht bij het Leerwerkloket. Bijvoorbeeld voor advies over de ontwikkeling van personeel.

Kennisplein
Maatschappelijke partners tegelijkertijd bij elkaar in de bibliotheek. Dit creëert een toegankelijke plek waar je direct op weg geholpen wordt. Is het niet door de ene organisatie, dan wel door de ander die er ook aanwezig is. Partners zijn o.a. Herstelnetwerk Dronten, Seniorweb, Humanitas, Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland en het Leerwerkloket. Samen staan ze sterk en door het aanbod en de behoefte van de bezoeker op elkaar af te stemmen, helpen zij mensen verder.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code