Selecteer een pagina
Biebus op de weekmarkt in Biddinghuizen

6 juni 2024

Biebus op de weekmarkt in Biddinghuizen

PERSBERICHT | Met zijn feloranje kleur en retro uiterlijk is hij niet te missen: De Biebus staat 12 juni tussen 13.30 en 17.00 uur op de weekmarkt in Biddinghuizen. Hier kun je terecht voor je vragen over lezen, lenen en leren.

FlevoMeer
Maar de bibliotheek is nog zoveel méér en dat willen we je graag vertellen!

Bibliotheek Biddinghuizen vind je in het Educatief Centrum; De basisscholen en de kinderopvang lenen wekelijks uit de collectie. Je kan hier terecht met vragen rondom overheidszaken, hulp bij het gebruik van je mobiel of tablet en er is voorlichting over duurzaamheid en welzijn en activiteiten voor en door jeugd en senioren. En vergeet de taalbegeleiding vanuit Huis voor Taal niet! De bibliotheek is dé plek voor ontmoeting en het uitwisselen van kennis.

Vraagbaak
Laat je inspireren door Nienke Knoester vraag wat de bibliotheek kan betekenen voor jou.Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreek je wat er mogelijk is. De bibliotheek wil graag de plek zijn waar jij jouw ideeën kunt ontwikkelen, Nienke geeft advies en helpt je jouw weg te vinden naar bibliotheek Biddinghuizen.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code