Selecteer een pagina
Bridgedrive Odd Fellows brengt 3000 euro op voor Hospice

8 december 2023

Bridgedrive Odd Fellows brengt 3000 euro op voor Hospice

PERSBERICHT | Op zaterdagmiddag 25 november jl. hebben 84 bridgespelers meegedaan aan een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De Odd Fellows organiseerde deze traditie voor de 11e keer in samenwerking met de Algemene Bridge Club Dronten (ABCD). Aan het eind van de middag kon Dick Wendrich van de organisatie een cheque ter waarde van € 3000,- overhandigen aan Piet Bleeker, voorzitter van Stichting Vrienden van het Hospice Dronten.

Atty Woltjes van ABCD begeleidde de spelers door de middag en zorgde voor een vlekkeloos verloop van de drive. Leden van Odd Fellows Dronten zorgden daarbij voor heerlijke hapjes. De dames Marion Braat en Anja Muller kwamen als winnaar uit de bus en er waren ook andere prijzen. Deelname was belangrijker dan winnen! De onthulling van het mooie bedrag voor het Hospice in Dronten zorgde eveneens voor een feestelijk moment. De donatie is tot stand gebracht met het inschrijfgeld van alle deelnemers, donaties van deelnemers die er niet bij konden zijn en met opbrengsten uit de boekenverkoop in de tweedehands boekenwinkel van Odd Fellows in het winkelcentrum van Dronten.

Met deze mooie opbrengst van € 3000,- wil Odd Fellows Dronten graag een steentje bijdragen aan het in stand houden van het Hospice in Dronten die een belangrijke rol hebben in onze lokale samenleving en waar heel veel vrijwilligers zich voor inzetten.

Foto: © Odd Fellows Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code