Selecteer een pagina
Burendag Stichting Participatie Wisentbos weer super gezellig

30 september 2022

Burendag Stichting Participatie Wisentbos weer super gezellig

PERSBERICHT | Zondag 25 september, was ondanks een frisse start in de morgen en met een matige zaterdag voorafgaande een prachtige dag om in het Wisentbos te vertoeven.

Op deze zondag organiseerde de Stichting Participatie Wisentbos haar jaarlijkse Burendag. Volop belangstelling kregen de vrijwilligers van de stichting toen men de bezoekers informeerde over de lopende en komende activiteiten. De focus van al deze verhalen was natuurlijk gericht op de inzet van de vrijwilligers, die elke week door weer en wind het bos onderhielden, maar ook de toekomstige plannen om te kijken of een openlucht theater in het bos draagvlak gaat krijgen om te realiseren bij de creatieve drontenaren en Staatsbosbeheer. Uiteraard mocht de info over “De Brug over de Lagevaart” niet ontbreken, te meer nu de gemeente Dronten een bedrag beschikbaar heeft gesteld om een haalbaarheid onderzoek in te stellen. Dronten moet groeien qua inwoners aantal van Den Haag en daar horen natuurlijk de nodige faciliteiten bij.

De organisatie was erg in haar sas met de belangstelling die dit evenement kreeg. De nodige kopjes koffie en thee met een stukje gebak van de zorgboerderij deden de innerlijke mens goed. Voor de kleineren was gezorgd in de vorm van wat lekkers en was er fris te drinken.

Volgend jaar zijn we weer van de partij, U bent natuurlijk weer van harte welkom.

Waardeert u ons onbezoldigde werk als vrijwilligers groep, doneer dan een bedrag voor materialen e.d. De stichting heeft een ANBI erkenning als goed doel.
Klik hier om te doneren.

Of als u De Brug over de Lagevaart wilt steunen, activeer dan uw stem via deze link.

Dank u wel…..

Noot:
De Stichting Participatie Wisentbos zoekt nog vrijwilligers om mee te helpen met name zoeken we een penningmeester
Wil je meedoen, stuur ons dan een berichtje per e-mail.

Foto: Stichting Participatie Wisentbos

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code