Selecteer een pagina
MDF Buurtbemiddeling Dronten

10 mei 2024

Buurtbemiddeling Dronten helpt bij oplossen van conflicten

PERSBERICHT | Problemen met buren zijn niet fijn en kunnen soms escaleren. Het is een bron van stress voor iedereen die erbij betrokken is. Gelukkig is er een oplossing: Buurtbemiddeling Dronten staat klaar om te helpen bij het oplossen van conflicten tussen buren.

Soms maakt u minder prettige situaties mee in de buurt waar u woont. U ergert zich aan de harde geluiden van de buren, pesterijen, hinder van kinderen of vuilnis dat overal rondslingert. Vaak beginnen deze irritaties klein, maar als ze niet worden besproken, kunnen ze escaleren en de relatie tussen buren ernstig verstoren. Het inschakelen van de politie biedt niet altijd de gewenste oplossing. Hoewel het conflict mogelijk wordt opgelost, zorgt het niet voor prettig contact met de buren. Buurtbemiddelaars kunnen u helpen om er samen met uw buren uit te komen.

Buurtbemiddeling is beschikbaar voor alle inwoners van gemeente Dronten die te maken hebben met conflicten met buren of conflicten die dreigen te ontstaan. Maar ook andere organisaties zoals de politie, justitie, woningbouwcorporaties, wijkorganisaties, de GGD, de gemeente Dronten of huisartsen kunnen conflicten of problemen melden bij Buurtbemiddeling.

Voor meer informatie of advies neemt u contact op met Annelies Brouwer, coördinator Buurtbemiddeling gemeente Dronten, via telefoonnummer: 0320-211700 of per e-mail via buurtbemiddeling@mdflevoland.nl

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code