Selecteer een pagina
De Kroon

4 mei 2023

Coloriet zoekt originele namen woongroepen voor nieuwe locatie De Kroon

PERSBERICHT | Het appartementencomplex De Kroon, naast het station in Dronten aan de Ottodreef, krijgt steeds meer gestalte. Coloriet krijgt in De Kroon 43 ruime woonzorgstudio’s verdeeld over 3 groepen. Voor deze 3 groepen is Coloriet op zoek naar originele namen en vraagt de inwoners van Dronten om hier in mee te denken.

De 43 woonzorgstudio’s zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond worden 11 studio’s gerealiseerd met één gezamenlijke huiskamer. En op zowel de eerste als tweede verdieping zijn dit 16 studio’s met twee gezamenlijke huiskamers. Ook komt er een extra multifunctionele ruimte en gemeenschappelijke belevingstuin. Naar verwachting opent Coloriet de Kroon vanaf januari 2024.

Voor de 3 groepen is Coloriet op zoek naar originele namen die passen bij het thema van De Kroon. “Nu kunnen we die natuurlijk zelf verzinnen maar hoe leuk zou het zijn als de inwoners van Dronten meedenken”, vertelt Annemieke Hilberding, manager van Coloriet De Kroon. “We zoeken 3 originele namen, als eerste dachten we natuurlijk aan de 3 prinsessen, maar dat is wel heel voor de hand liggend. Daarom kunnen we wel wat hulp gebruiken van de inwoners van Dronten.”, geeft Annemieke enthousiast aan. De winnaar van de drie namen krijgt naast de mooie eer ook nog een rol bij de opening. En mag samen met de bestuurder van Coloriet de openingshandeling verrichten.

De drie namen voor de nieuwe groepen kunnen via de website van Coloriet doorgegeven worden: www.coloriet.nl/prijsvraag. De drie namen kunnen tot 30 mei worden ingestuurd. Hierna wordt via Facebook een top 3 gepresenteerd waar iedereen op kan stemmen.

Naast de woonzorgstudio’s van Coloriet komen in De Kroon ook 32 koopwoningen, 50 huurappartementen en een voorzieningenplint met ruimte voor horeca of een kiosk gebouwd. Ook komt er op de begane grond een poli voor het St Jansdal waar Drontenaren voor diverse ingrepen terecht kunnen. Zo wordt het een fijne, levendige, plek met veel voorzieningen voor jong en oud, bewoners en bezoekers.

Meer informatie over Coloriet De Kroon is te vinden op www.coloriet.nl/coloriet-de-kroon. Hier kunt u ook aangeven als u belangstelling heeft om in Coloriet De Kroon te wonen.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code