Selecteer een pagina
Dag van de Mantelzorg 2022

26 oktober 2022

Dag van de Mantelzorg 2022

PERSBERICHT | Donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. In Dronten vinden we het belangrijk dat we de mantelzorgers vooral een gezellige dag bieden waar je kunt ontspannen, anderen ontmoeten en gewoon even uit de zorgsituatie zijn.

Je bent dan ook van harte welkom om op deze dag deel te nemen van 10.30 uur tot 14.30 uur. De organisatie, bestaande uit InteraktContour, Mantelkring en De Meerpaal Welzijn heeft voor dit jaar gekozen om met de bussen van Marion Reizen langs diverse lokale bedrijven te gaan, waar gezorgd is voor leuke workshops en aansluitend is er een lunch.

Bij aanmelding geef je door of je naar Hanneke’s Pluktuin gaat of naar de boerderij van Jandlis Meat. In het Grote Kabouterbos komen we dan allemaal samen voor een heerlijke pannenkoek waar de nieuwe wethouder Peter Duvekot graag kennis komt maken. De gehele dag zullen leerlingen van de opleiding Zorg en Welzijn van Het Perron op de diverse plekken helpen.

De drie locaties zijn aangesloten bij de Pas van Dronten. Mantelzorgers hebben recht op een jaarlijkse waardering, het zogenaamde mantelzorgcompliment. Dit compliment, ter waarde van 80 euro, kun je bij tientallen aanbieders besteden. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 4 november. Wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen.

Zorg je intensief voor een naaste, een buur of vriend?
Dan ben je als mantelzorger van harte welkom op deze dag. Geef je op door een e-mail te sturen naar mantelzorgdronten@meerpaal.nl.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code