Selecteer een pagina
De DronterReporter helaas tijdelijk uit de running

15 juni 2023

De DronterReporter helaas tijdelijk uit de running

Gisteren, dinsdag 14 juni, rond het middaguur ben ik gevallen op het fietspad achter het gemeentehuis. Ik ben nogal lelijk terechtgekomen. Omstanders die het zagen gebeuren hebben heel goed voor mij gezorgd en direct 112 gebeld. De ambulance was snel ter plaatse en heeft mij van top tot teen onderzocht. Nadat mijn bloeddruk weer goed was en ik wat kleur op mijn gezicht had, mocht ik met mijn ouders mee naar huis.

Vanmorgen werd ik wakker en was mijn linkerarm gezwollen. Ook mijn rechterpols deed veel pijn. Na het maken van de foto’s kwam het slechte nieuws: ik heb mijn beide polsen gebroken. Ik heb nu twee armen in het gips. Interviews houden en leuke reportages maken is helaas even niet mogelijk. Ik heb mijn moeder bereid gevonden tijdelijk het plaatsen van persberichten van mij over te nemen, dus stuur vooral al je berichten door.

Ik wil iedereen bedanken voor de goede hulp gisteren. Ik hoop snel weer leuke video’s te kunnen delen!

Foto’s: © De DronterReporter

De DronterReporter helaas tijdelijk uit de running

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code