Selecteer een pagina
De Meerpaal Cursistenexpositie opent 7 juni

28 mei 2024

De Meerpaal Cursistenexpositie opent 7 juni

PERSBERICHT | De afdeling Beeldende Kunst van De Meerpaal laat graag het werk van de cursisten zien. De expositie omvat beelden, foto’s, sieraden, tekeningen en schilderijen van cursisten van verschillende leeftijden. Er is gewerkt naar verschillende opdrachten. Soms wordt de nadruk gelegd op techniek, soms op creativiteit.

De kinderen uit de Kinderkunst groepen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar maakten allemaal ‘Kunst in een Doosje’. Kom ontdekken welke werelden er uit de hoofden van de kinderen zijn ontsproten. Van een badeend op een toiletpot tot een wachtkamer waar je gek wordt.

De leerlingen van het Jongerenatelier hebben dit jaar gewerkt aan twee groepswerken, waarin zij hun visie op de wereld om hen heen verwerkt hebben. In het ene werk ligt de focus op diversiteit en mogen zijn wie je bent. Het andere werk laat verschillende versies van onze wereld zien.

Opening expositie
Op vrijdag 7 juni om 17.00 uur is er een feestelijke opening van de expositie. Cursisten, familieleden en vrienden zijn van harte welkom.

De expositie is te bezichtigen van 7 juni tot en met 14 juni 2024 op het Binnenplein tijdens openingstijden van De Meerpaal.

Disciplines: Kinderkunst, Jongerenatelier, Beeldhouwen, Tekenen en schilderen, Edelsmeden,
Dag Atelier en fotografie

Docenten van De Meerpaal: Frans van der Ven, Linda Dekker, Marjolein van Lubeck, Myriam Keijzer, Maritte Leystra, Kyra de Putter en Sietsia Wildeman.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code