Selecteer een pagina
De Meerpaal en Pas van Dronten maken bioscoopfilms toegankelijker

3 november 2023

De Meerpaal en Pas van Dronten maken bioscoopfilms toegankelijker

PERSBERICHT | De dagen in november worden kouder en het binnen blijven wordt aantrekkelijker. Een manier om de koude dagen door te brengen is om deze te spenderen in de bioscoop. Om dit voor iedereen in Dronten toegankelijker te maken, zijn De Meerpaal en de Pas van Dronten weer een samenwerking aangegaan en is er gekozen om korting aan te bieden op alle bioscoopfilms in de periode van 1 t/m 23 november 2023 voor iedereen met de Pas van Dronten.

November Filmmaand
Iedereen met de Pas van Dronten kan van 1 t/m 23 november 2023 naar de bioscoop voor slechts €6,50 per kaartje. Dit voordelige tarief geldt voor álle reguliere films die tijdens deze actieperiode draaien in de bioscoop van De Meerpaal. Van Sinterklaasfilms tot de nieuwste film met Leonardo DiCaprio; alles is te zien. Enige uitzondering is Film & Flavour.

Pashouders maken onbeperkt gebruik van deze actie. Hiervoor vullen ze een speciale promocode in tijdens het bestelproces op onze website. Deze promocode wordt alleen gecommuniceerd via de nieuwsbrief van de Pas van Dronten organisatie.

De Pas van Dronten
De Pas van Dronten is voor iedereen die gebruik wil maken van acties en voordeel in hun gemeente. Zo ga je met korting naar de bioscoop of maak je voordelig met het sportaanbod. Op de website www.pasvandronten.nl is meer informatie te vinden over hoe de pas werkt.

Met de pas betalen
Pashouders met een persoonsgebonden tegoed op hun pas, kunnen hiermee hun kaartjes ook afrekenen bij ons. Dit kan niet online, maar verloopt zoals gebruikelijk via het Serviceplein. Wil je hier meer over weten? Loop dan langs bij onze collega’s op het Serviceplein.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code