Selecteer een pagina
De Meerpaal en Wouda Installatietechniek verlengen sponsorovereenkomst

1 mei 2023

De Meerpaal en Wouda Installatietechniek verlengen sponsorovereenkomst

PERSBERICHT | Wouda Installatietechniek uit Dronten is ook de komende drie jaar sponsor van De Meerpaal. Directeur Remko Bosma van Wouda Installatietechniek: “Wij zijn al sinds 1962 actief in Dronten en daarmee verankerd in de lokale samenleving. En De Meerpaal speelt in die samenleving al bijna net zo lang een belangrijke rol. Daar leveren we graag een bijdrage aan”. Mede dankzij de financiële bijdrage van Wouda kan De Meerpaal nog meer activiteiten organiseren voor de Drontenaren.

De directeur van De Meerpaal Hans Maris is uiteraard blij met de sponsorovereenkomst. “Naast de subsidie van de gemeente Dronten en de inkomsten die we zelf genereren is zo’n bijdrage vanuit sponsoring heel wenselijk. Het maakt soms net het verschil of we die ene activiteit nou wel of niet aan kunnen bieden. En de betrokkenheid die Wouda laat zien daar word je als organisatie natuurlijk heel blij van. We hopen dat nog meer bedrijven op deze manier een bijdrage willen gaan leveren aan het lokale voorzieningenniveau”.

Foto: © De Meerpaal – Hans Maris (directeur-bestuurder De Meerpaal) en Remko Bosma (directeur Wouda Installatietechniek) zijn blij met verlengde sponsorovereenkomst.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code