Selecteer een pagina
De Spelbrekers uit Swifterbant winnen OnzeDorpskwis

19 april 2023

De Spelbrekers uit Swifterbant winnen OnzeDorpskwis

PERSBERICHT | Het was een spannende avond in De Meerpaal waarop de prijswinnaars bekend werden gemaakt van OnzeDorpskwis 2023. Tijdens de presentatie in de theaterzaal van De Meerpaal werd de spanning opgevoerd en het enthousiasme van de deelnemers zorgde voor een geweldige sfeer. Aan het eind van de avond overhandigde burgemeester Gebben de prijzen aan de winnende teams.

De geldprijs van 350 euro werd door De Spelbrekers gedoneerd aan het nieuwe MFC in Swifterbant voor het inrichting van een speelruimte. Tweede werd het teams All of Us en de derde prijs werd door De Eetclub in de wacht gesleept. Aan OnzeDorpskwis deden dit jaar 24 teams mee .

De organisatie is tevreden en blij dat de teams met veel enthousiasme de kwis hebben gespeeld. Voldoende reden om ook voor 2024 weer een spannende kwis te organiseren. Voor die organisatie zijn er wel meer vrijwilligers nodig. Via de website kan iedereen zich opgeven om mee te helpen aan OnzeDorpskwis 2024. Alle informatie daarover en alle uitslagen van Onze Dorpskwis 2023 zijn te vinden op de website www.onzedorpskwis.nl

Foto: © OnzeDorpskwis

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code