Selecteer een pagina
Deel je geluk, vertel ’t met tulpen

7 april 2023

Deel je geluk, vertel ’t met tulpen

PERSBERICHT | Na het succes van vorig jaar, stelt Dronten Geeft Je De Ruimte wederom vijftig bossen tulpen beschikbaar voor inwoners, die hun geluk willen delen met andere Drontenaren. Geluk delen en doorgeven is het idee achter de actie. Iemand aanmelden kan tot en met 23 april.

‘Deel je geluk, vertel ’t met tulpen’ is een actie van Dronten Geeft Je De Ruimte. Zij nodigen alle inwoners van de gemeente uit om te vertellen welke Drontenaar hun geluk bezorgt. Uit alle inzendingen worden vijftig namen gekozen. Zij ontvangen op 29 april een kleurrijke bos tulpen, als dank voor hun kleine of grote gebaar.

Geluk vermenigvuldigen
De actie valt samen met het moment dat de tulpenvelden in Dronten weer in bloei staan. “Elk jaar weer een geluksmoment,” zoals Dronten Geeft Je De Ruimte het omschrijft. “En geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen.” Daarom de vraag aan alle Drontenaren om mee te doen.

Want klein geluk is groot geluk. Denk aan je moeder die bijspringt als de oppas ziek is, de buurman die de heg voor je snoeit of de vriendin die bij elke gelegenheid een kaartje stuurt. Iedereen kent wel zo’n geluksbrenger. “Deze Drontenaren geven we namens jou een bos tulpenpracht.”

Bedank jouw geluksbrenger
Wil jij jouw geluksbrenger bedanken? Meld hem of haar aan via actie.drontengeeftjederuimte.nl (t/m 23 april) of door een kaartje in te vullen bij één van de aangesloten winkels (t/m 22 april), te herkennen aan de poster op het raam. De inzender met het warmste verhaal wint een half jaar lang (om de week) een bos bloemen.

Dit jaar is aanmelding voor het eerst ook mogelijk in fysieke winkels; bloemisten Anemoon en Bloeiend Dronten en bakkerijen Prins en Tietema werken mee aan deze kleurrijke campagne om zo samen bij te dragen aan het versterken van de onderlinge trots en verbinding onder inwoners.

Tulpenroute Flevoland
De tulpenactie is onderdeel van de jaarlijkse Tulpenroute Flevoland. Dronten Geeft Je De Ruimte: “De tulp is waardevol en typerend voor de gemeente Dronten. Met deze campagne willen we Drontenaren onderling (nog meer) aan elkaar verbinden én aan de tulp die Dronten zo kleurrijk maakt.”

De tulpenroute is dit jaar van 15 april tot en met 7 mei. Op tulpenrouteflevoland.nl vind je meer informatie en de tickets voor de routes. Dronten Geeft Je De Ruimte is een initiatief van Dronten Marketing.

Foto: © Marijn Alons | Goed in Beeld

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code