Selecteer een pagina
Denk mee over toekomst van Dronten!

9 december 2023

Denk mee over toekomst van Dronten!

PERSBERICHT | Ben jij een professional en wil je meedenken over de toekomst van onze gemeente? Op 18 januari en 8 februari 2024 organiseert gemeente Dronten bijeenkomsten voor ondernemers, organisaties, instellingen en verenigingen uit de gemeente Dronten. We noemen deze bijeenkomsten voor professionals ‘werkateliers’.

We organiseren deze werkateliers, omdat de gemeenteraad samen met professionals en inwoners een beeld wil vormen van hoe de gemeente Dronten er in 2050 uit moet zien. Op deze bijeenkomsten kun jij als professional jouw ideeën over verschillende thema’s met ons delen. We gaan 18 januari en 8 februari 2024 van 9.00 tot 17.00 uur aan de slag in De Meerpaal in Dronten. Het programma volgt in januari.

Denk jij met ons mee? Je bent van harte welkom!

Aanmelden
Ben je er bij? Meld je dan hier aan. Mail voor meer informatie of als je vragen hebt naar toekomstvisie@dronten.nl.

Het proces
Leerlingen van basisscholen en middelbare scholen zijn gevraagd naar hun ideeën of dit staat nog op de planning. Vanaf maart 2024 start het Dronter Toekomstberaad. Deze groep die uit 100 gelote inwoners zal bestaan, gaat aan de slag met de uitkomsten van de scholen en professionals. Dit Dronter Toekomstberaad gaat na de zomer met de inbreng naar de gemeenteraad. De
gemeenteraad neemt dit als zwaarwegend advies mee bij het nemen van beslissingen over de ontwikkeling van de gemeente Dronten.

Foto: © gemeente Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code